Обучение

imagesАвстралийската Академия по Боуен терапия обучава по своя собствена програма, която е акредитирана от правителството на Австралия и е високо оценявана навсякъде по света. Ние застъпваме модулна система – 4 семинара по 4 дни, представляваща времето от въвеждащия модул до последния, когато ученикът придобива правото да практикува. Хиляди вече са се обучавали по нея и признават предимствата на модулния формат.

Задълбочен опит

Четирите модула на обучение предлагат на курсистите достатъчно време за да усвоят представения материал, да достигнат до осъзнаването му чрез многото практически упражнения, а също така и да изпитат ефективността и терапевтичния потенциал на Боуен® върху своето тяло и/или това на клиентите си. Резултатите могат да бъдат и много бързи. Обещаваме Ви, че ако използувате Боуен® по начина, по който ние Ви я показваме, ще постигнете значими резултати.

Отлични учебни материали 

ManualsЗа всеки семинар курсистите получават изчерпателен и детайлизиран наръчник със снимки, схеми и обяснителни бележки, който е преведен на езика, употребяван в страната, където се провежда обучението.

Нашата мрежа за подкрепа

Като студент на Австралийската Академия по Боуен терапия, Вие ставате член на едно много голямо общество. Иска ни се да вярваме, че ще се почувствате не само като курсист, а и като важен член от голямото семейство на практикуващите, което непрекъснато нараства. Ще принадлежите към група хора с които ще общувате, опознавате и получаване нужната Ви подкрепа. Ние и Вие имаме общи цели и задачи. Споделяме с Вас натрупаното с годините знание, защото сме изцяло отдадени на методиката и се стремим да ви дадем възможно най-добрия старт за Вашата практика.

Значима опитност

Когато хората се обучават в Боуен®, те често откриват, че това е повратна точка в техния живот; че това е един съществен и много важен за тях опит. Ние, инструкторите, вече сме изпитали силата на този поврат и сме се обрекли на задачата и Вие да получите колкото може повече от обучението; да го направим приятно и незабравимо за Вас. На някои хора им харесва да усложняват методиката, да я лишават от нейната простота, превръщайки я, по някакъв начин, в занимание “интелектуално” и ”мистично”, предлагайки, може би и свои собствени интерпретации за нея, добавяйки свои възгледи и движения. Философията на Том Боуен е точно обратната: нещата да се представят по прост начин, но в същото време „простите неща да се правят добре”.

МЕЖДУНАРОДНА ПРОГРАМА ЗА ОБУЧЕНИЕ

(7 модула в рамките на 9-12 месеца)

Модул 1 & 2  4 дневен основен курс (основни познания)

Модул 3 & 4  4 дневен курс (спортни травми и общопатологични случаи)

Модул 5 & 6  4 дневен курс (професионален стандарт)

Модул 7    2 дни преговор и 2 дни практическо и писмено оценяване за получаване на диплома

Още за обучението за сертифицирани Боуен терапевти прочетете на официалната страница на Боуен® в България