СИРИУС-Д – хранителната добавка подобряваща регенерацията на съединителната тъкан

Най-новото революционно становище на някои учени е, че абсолютно всички възможни заболявания представляват заболяване на съединителната тъкан. Малко над 2/3 от нашето тяло е вода, а от останалата 1/3 над 80% е съединителна тъкан. Самото ѝ име означава спойка, свързване. Тя се намира навсякъде в тялото, под най-различни форми. Всички връзки, капсули, сухожилия и хрущяли в тялото ни са вид съединителна тъкан. Вътрешната стена на кръвоносните съдове е съединителна тъкан, миелиновата обвивка на всички нерви също. Мозъкът в над 82% е от съединителна тъкан. Всички вътрешни органи са в голям процент изградени от съединителна тъкан. Костите също са от вид съединителна тъкан, дори кръвта е вид съединителна тъкан. Практически, съединителната тъкан е навсякъде в тялото ни.

Разновидности на различни болести се свързват със заболяване на определени съединителнотъканни структури. Един от най-добрите и значими начини за възстановяване на съединителната тъкан в тялото ни е посредством хранителната добавка „Сириус – Д”.

Създадена в България от проф. Д.Димитров – биохимик, „Сириус – Д „ е хранителна добавка, която основно съдържа натурални, водоразтворими, животински белтъчини.

Известни са много хранителни добавки, които се препоръчват, като източници на белтъчини. Всички тези добавки съдържат или мономерни аминокиселини или неразтворими протеини. Първите, след приемане, причиняват дисбаланс при храносмилането. Вторите се усвояват по-трудно и по-бавно, което вече с нищо не ги отличава от обикновените хранителни източници на белтъчини. В много случаи са необходими източници на белтъчини, които първо да съдържат всички видове аминокиселини и второ много бързо да се усвояват. Единствен за сега такъв продукт е хранителната добавка „Сириус – Д”. Тя съдържа нискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, които съдържат всички видове аминокиселини. Бързото усвояване на този тип белтъчини от човешкия организъм довежда до много бързото възстановяване на всички дегенеративно променени тъкани.

Продуктът е напълно натурален, безвреден и не причинява никакви неблагоприятни, странични реакции. Той единствено допринася, комбинирано със съответното консервативно лечение за по-бързото възстановяване на нормалното състояние, както на различните тъкани и органи, така и на целия организъм.

Продуктът е незаменим при възстановяването на организма, след всички видове дегенеративни и автоимунни заболявания.

„Сириус  – Д” е ценно допълнение към ежедневната ни диета. Системното му приемане позволява по-добра регенерация на клетките в тялото и нормалното им функциониране.

sirius-d-certificate-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *